Smještaj u Samoboru

PANSION GOLUBIĆ

Naziv objekta: PANSION GOLUBIĆ

Adresa: Obrtnička 12

Mjesto: Samobor

Telefon: 01/3360-937

Fax: 01/3360-030

Vlasnik: Milanka Golubić

Radno vrijeme: 00:00-24:00

Kapacitet: 11 ležaja

Parking: 5 mjesta

Plaćanje: gotovina

Ostali sadržaji:
Koliko ljudi, toliko želja i navika. Turisti se razlikuju ne samo izborom mjesta koja žele pohoditi (more, planina, jezero, selo, grad), već i odabirom prostora za boravak. Jednima su jedino hoteli sa što više zvjezdica mjesto koje ih u potpunosti zadovoljava, drugi se pak najudobnije osjećaju u kampovima pod šatorima i u kamp prikolicama ili žude za kućicom okruženom borovima, zrikavcima i krijesnicama.

No, ima onih koji se najbolje osjećaju u intimi obiteljskog pansiona u kući koja pruža ugodu vlastitoga doma - i dvorište i vrt, i cvjetnjak i terasu. Mir na stubama i u sobama. U takvom ambijentu, bez hotelske gužve po hodnicima i blagovaonicama, ovi sretnici uživaju blagodat mira i punog odmora.

Njima toplo preporučujemo pansion "Golubić" u središtu ovog drevnog grada gdje je sve lijepo tek nekoliko koraka daleko - barokni trg, tržnica, šetališta po ulicama i parkovima, ili pak odmor na terasi s pogledom na šumoviti brežuljak što odmara oči i dušu.
Nevelik (11 ležaja), upravo po mjeri zaljubljenika u male i tihe pansione, svakom će gostu pružiti pravi ugođaj kojeg ne može zamijeniti nikakav hotel ili kamp. Stoga, brojni turisti, izletnici i namjernici koji su jednom ovamo svratili, kada god se u Samobor vrate, uvijek iznova u pansion "Golubić" navrate.

Opaske / ostalo:


Internet, klima u svim sobama