Smještaj u Samoboru

PRENOĆIŠTE GOGO

Naziv objekta: PRENOĆIŠTE GOGO

Adresa: Slani Dol 4

Mjesto: Slani Dol, Samobor

Telefon: 01/3384-096

Mob: 099/212-9523

Email: goran.basic2@zg.t-com.hr

Web: www.izletiste-gogo.hr

Vlasnik: Goran Bašić

Kapacitet: 2 dvokrevetne sobe, 1 trokrevetna soba, 2 sobe sa bračnim krevetom

Parking: 10 mjesta

Ostali sadržaji:
Smješteni smo na Slanom Dolu, malom selu u samoborskom gorju s oko 250 stanovnika, samo 7 km od Samobora. Ponosni smo na Samoborsko gorje i činimo sve da obogatimo to područje, a da ujedno ne narušimo prirodnu ravnotežu i predivnu šumu,vinograde, polja... koja ga okružuju.
15 minuta vožnje od centra Samobora, a postoji i organizirana autobusna linija iz grada (Samoborček-Autoturist). Kontrolna smo točka brojnih planinarskih i biciklističkih ruta i službena stanica planinarskih pohoda planinarskog društva Japetić.
Imamo osiguran parking, dječje igralište, smještaj u 4 dvokrevetne sobe sa zajedničkom kupaonicom, ljetnu terasu s predivnim pogledom na Samoborsko gorje te restoran s kapacitetom od 35 mjesta.
Za izletnike preporučujemo kratku šetnju Slanim Dolom i okolnim područjem. Imamo u ponudi planinarske karte i vodiče za penjače. Nakon planinarenja, možete se osvježiti u našem restoranu i uživati u domaćim pićima, prirodnim sokovima i lokalnim vinima koja upotpunjuju tradicionalna jela. U posebnim prilikama sviramo za dušu na gitari, basu, violini.

Opaske / ostalo: