Novosti

 
Mjesni odbor Bregana završio je uređenje nadstrešnice na okretištu u Bregani postavljanjem plakata o Samoborčeku i Srebrnoj streli. Saznaj više
Hrvatski projekt popularizacije znanosti među mladima jedan je od malobrojnih koji su ovih dana u jakoj konkurenciji osvojili vrijednu Googleovu nagradu.

Saznaj više
Postavljanjem umjetne penjačke stijene na pozornici kino dvorane Bregana će dobiti površinom drugi najveći sportsko – penjački centar u Zagrebačkoj županiji. Saznaj više
Od 1860. godine samoborski fašnik organizira Josip Kompare, čije su šale, bilježe kroničari, često bile politički obojane. Saznaj više
Prvu ovogodišnju pobjedu Filip Turk zabilježio je u nedjelju, 13. siječnja, osvojivši naslov državnog prvaka u seniorskoj konkurenciji na prvenstvu Hrvatske u ciklokrosu u Splitu.
Saznaj više
Hrvatsko planinarsko društvo Japetić ove godine obilježava devedesetu godinu svoga postojanja.
Saznaj više
Na najvećem nacionalnom natječaju za najbolje internetske stranice u Hrvatskoj i regiji, VIDI WEB TOP 100 u 2012. godini, Samoborski fašnik našao se među deset najboljih u čak dvije kategorije.
Saznaj više
Zagrebačka županija i u slijedećoj godini nastavlja s poticanjem i financiranjem mnogobrojnih programa i projekata s ciljem obogaćivanja turističke ponude i pozicioniranja Zagrebačke županije kao zanimljive turističke destinacije.
Saznaj više
Svjetski dan turizma obilježava se 27. rujna svake godine, na dan kada je 1970. godine usvojen Statut Svjetske turističke organizacije.
Saznaj više
Izletište i vinotočje Mlin iz bajke u Maloj Jazbini, svega nekoliko kilometara od središta grada, nova je turistička atrakcija grada Samobora.
Saznaj više