Novosti

 

Regulacija prometa u vrijeme održavanja Večernjakove utrke

Zbog sigurnosti sudionika, toga dana na snazi će biti posebna regulacija prometa kako slijedi:
promet će biti zatvoren u vremenu od 10:00 do 11:30 sati na Trgu kralja Tomislava, na dijelu Perkovčeve ulice od raskrižja s Ivanščakovom i Zagrebačkom ulicom do Trga kralja Tomislava, na dijelu Ulice svete Ane od Ulice Franza Listza do Trga kralja Tomislava, u Kleščićevoj i Milakovićevoj ulici.

U vremenu od 10:30 do 11:30 sati, za trajanja utrke, promet će se privremeno zaustavljati na trasi utrke u slijedećim ulicama:
na Trgu kralja Tomislava, dijelu Ulice Ivana Perkovca i Ulice Milana Langa, na raskrižju Langove i Ulice Giznik, na raskrižju Langove i Samostanske ulice te Langove i Ulice Grič, dijelu Ulice Vladimira Nazora, na raskrižju Ulice Vladimira Nazora i Odvojka Ul. Vladimira Nazora, na dijelu Mirnovečke ulice, na raskrižju Langove i Mirnovečke te Langove i Odvojka Mirnovečke ulice, u Ulici Bogumila Tonija, na raskrižju Ulice Bogumila Tonija i Vanjekove ulice, na raskrižju Ulice Bogumila Tonija i Ulice Grigora Viteza, na raskrižju Ulice Grič i Ulice Bogumila Tonija, na dijelu Perkovčeve ulice, na raskrižju Ul. B. Adžije i Perkovčeve ulice, na raskrižju Perkovčeve i Dalmatinske ulice, na raskrižju Dalmatinske i Žumberačke ulice, na raskrižju Dalmatinske i Zagorske ulice, te Dalmatinske i Slavonske ulice, na dijelu Ličke i Vukovarske ulice, na raskrižju Ličke i Vukovarske ulice te Vukovarske i Zagrebačke ulice, na raskrižju Zagrebačke i Samoborskih bratovština, na raskrižju Perkovčeve i Zagrebačke, na dijelu Ulice Ferka Ivanščaka, na raskrižju Kompareove i Mlinske ulice, Mlinske i Ul. Hrvatske bratske zajednice, na Šetalištu uz Mlinove, dijelu Gajeve ulice, raskrižju Gajeve i Ul. Zlatka Price, na raskrižju Gajeve i Kompareove ulice, na Šetalištu uz Gradnu.

Promet će se propuštati čim svi sudionici prođu određenim dijelom trase, a suradnjom nadležnih službi Grada Samobora, Komunalca i Policijske postaje Samobor, omogućit će se brzo propuštanje prometa kako ne bi došlo do većih zastoja.

Dječje utrke na 400, 800 i 1500 metara održavaju se na dijelu od Trga kralja Tomislava do Trga Matice hrvatske te će promet biti reguliran na raskrižju Mlinske i Kleščićeve te Gajeve i Milakovićeve.

Kako bi se rasteretio strogi centar grada, besplatno parkiranje za sudionike i posjetitelje utrke bit će omogućeno u garaži na Autobusnom kolodvoru Samobor.
Ovim putem molimo građane za strpljenje i razumijevanje te pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.

Nastojat ćemo osigurati što brže otvaranje prometa i što kraće čekanje na pojedinim lokacijama.