Restorani

 

Restoran Samoborska pivnica
Naziv objekta:
Restoran Samoborska pivnica
Adresa:
Ljudevita Šmidhena 3
Mjesto:
Samobor
Telefon:
01 337 99 24
Vlasnik:
Marija Labaš
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak 09:00 - 23:00, subota i nedjelja 09:00 - 24:00
Kapacitet:
100 mjesta
Parking:
da
Plaćanje:
gotovina, kartice
Ostali sadržaji
Prostran podrumski prostor sa svodom od bolti u kojem sve, od pivskih čaša velikih i malih, piva tamnog i svjetlog, pa do raskošne bijele pjene, postaje još poželjnije i još slasnije.

Smještena u strogom središtu Samobora, s velikim parkiralištem, "Samoborska pivnica" svakodnevno je stjecište ljubitelja piva sa svih strana. No i najbolje pivo traži nešto fino prije kušanja. Znaju to dobro u "Samoborskoj pivnici", pa biraju i nude sve ono najbolje što pivu pristaje. Jelovnik je uistinu širok i bogat, a naglasak je na domaćim samoborskim specijalitetima. Nakon samoborskoga sušenoga sira, nakon češnjofki s hrenom ili muštardom, nakon koljenica (po njima je ova pivnica nadaleko čuvena), uz krumpirove police sigurno će gost još pokoji gutljaj poželjeti.

Posebno atraktivan prostor, vrsna ponuda jela i pića, s vremena na vrijeme prigodna glazbena priredba i sve drugo što "Samoborskoj pivnici" učvršćuje ugled i poznatost, razlogom su što se ovdje upriličuju svadbene večere, ostali svečani skupovi, poslovni ručkovi i slično. Spomenimo samo krštenje mošta za Martinje po svim "regulama", koje je u "Samoborskoj pivnici" ipak nešto posebno.

Stoga mnogi traže i traže kamo bi, dok ne otkriju pravo mjesto za izlazak sa svojom obitelji ili s prijateljima u podrumu "Samoborske pivnice".