Restorani

 

Restoran Pri staroj vuri
Naziv objekta:
Restoran Pri staroj vuri
Adresa:
Giznik 2
Mjesto:
Samobor
Telefon:
01 336 05 48
Email:
info@pri-staroj-vuri.hr
Vlasnik:
Neven Pazman
Radno vrijeme:
ponedjeljak - subota 11:00 - 23:00, nedjelja 11:00 - 22:00
Kapacitet:
40 mjesta
Parking:
da
Plaćanje:
gotovina, kartice
Ostali sadržaji
Sve je ovdje po mjeri čovjeka željnog svega lijepoga i dobroga. Ugođaj brojnih starih ura po svim zidovima, birana umjetnička djela znamenitih majstora, stotine dražesnih detalja po zidovima, namještaj koji plijeni skladnošću, dajući prostoru toplinu i ugođaj neke vaše gostinjske sobe.

Ovako s ljubavlju mogu urediti restoran za svoje goste samo oni koji su zaljubljeni u ugostiteljski poziv, pa tako i znalački gostoljubivo primaju i ugošćavaju. Izreka da se na dobro mjesto jednom dođe, a potom uvijek dolazi, u potpunosti se potvrđuje "Pri staroj vuri".

Svaki detalj ovdje je pažljivo odabran za radost i sreću bivanja. Od oblika čašica, estetskih tanjura i zdjela, pribora za jelo, do najmanje sitnice sve je takvo da zorno svjedoči kako su brojne diplome po zidovima s pravom došle u ovaj prostor.

Ovdje ne manjka osmijeha i lijepe riječi domaćina i poslužitelja, a ono što izađe iz kuhinje "Pri staroj vuri", izazvat će vaše ushićenje, osmijeh i puno, puno riječi oduševljenja i zahvale. Jasno, nema tog jela što ga domaćica s kuharicom neće pripraviti gostu na najbolji način, ali svakako će mu najprije ponuditi prigorske specijalitete. Samo nabrajanje od vrsne hrvatske pisanice, pa češnjofki, štrukla s ovim, onim, ovako, onako… kušati je ipak najbolje. Pića kao i svakoj glasovitoj kući i ovdje je najširi izbor, a kad su vina u pitanju, neka vam jamstvo bude kakvoća vina kojim domaćin, kucnuvši se s gostima, nazdravlja. "Pri staroj vuri" sretni obiteljski ručkovi, male prigodne svečanosti, ponekad birana glazba, katkad s pijanina tiho za dušu, ili tamburaški po domaći.

Ne čudi stoga što uz hrvatsku riječ često zamrmori oduševljenje na talijanskom, njemačkom, engleskom...