Događanja

 

Foto natječaj "Volim Samobor 2017."

Turistička zajednica grada Samobora poziva foto kreativce, profesionalce i amatere da se prijave na foto natječaj „Volim Samobor“ za najbolju fotografiju prirodnih ljepota, kulturne i prirodne baštine te manifestacija na području grada Samobora.
Turistička zajednica grada Samobora na temelju godišnjeg Plana i programa rada za 2017. godinu, usvojenog na sjednici Vijeća od 5.12.2016. i sjednici Skupštine od 28.12.2016. godine, raspisuje

FOTO NATJEČAJ „Volim Samobor“
za najbolju fotografiju 2017. godine

Turistička zajednica grada Samobora poziva kreativce da se prijave na foto natječaj „Volim Samobor“ za najbolju fotografiju prirodnih ljepota, kulturne i prirodne baštine te manifestacija s područja grada Samobora.

Svrha Natječaja je fotografijom prikazati Samobor kroz sva godišnja doba, te ga promovirati kao turističku destinaciju.

Sudionici: svi fotografi/kinje, amateri/ke i profesionalci/ke zaljubljenici u Samobor.

Foto natječaj je otvoren od 3. ožujka do 30. studenog 2017.

Nagrade:
Nakon završetka foto natječaja tročlani stručni žiri će odabrati najbolje fotografije, a nagrađene fotografije bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice grada Samobora: www.tz-samobor.hr.

Nagrada za 1. mjesto po završetku foto natječaja je novčani iznos od 4.000,00 kuna, za 2. mjesto nagrada u novčanom iznosu od 2.000,00 kuna i za 3. mjesto nagrada u novčanom iznosu od 1.000,00 kuna.

Tekst natječaja preuzmite na linku ispod.